Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Werk je vaak op locatie?

Als Zelfstandig Professional / ZZP-er zul je vaak op locatie werken en/of bij bedrijven op bezoek zijn. In 99 van de 100 gevallen geef je bij het afscheid een hand en vertrekt weer. Maar heel soms gaat er iets mis en veroorzaak je ongewenst en per ongeluk een zakelijke schade. Daarom heb je naast een eigen ziektekostenverzekering en een eigen pensioen ook een goede Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Dan kom je dan met de schrik vrij.

Voorkom grote gevolgen met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)

Kleine ongelukjes hebben soms grote gevolgen. Het flesje water dat omvalt en kortsluiting veroorzaakt. Of je struikelt en duwt iets kostbaars om wat stuk gaat. Zonder een goede BAV ben je persoonlijk aansprakelijk voor de aangerichte schade. En die schade kan soms snel oplopen. Het verdient daarom de aanbeveling hier een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers voor af te sluiten. Een BAV is ook niet bijzonder prijzig: voor een bedrag van rond de 100 euro ben je een jaar verzekerd.

Een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering is GEEN Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

Veel ZZP-ers zijn in de overtuiging dat hun persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering afdoende is. Dit is een misvatting. Op het moment dat je beroepshalve bezig bent, treedt de persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering buiten werking. Zakelijk aangegane risico’s worden niet gedekt.

Goede en voordelige Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via HeadFirst

HeadFirst biedt haar Zelfstandige Professionals een voordelige en goede verzekering aan. Niet alleen ben je zo prima verzekerd, je betaalt alleen premie voor je Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als je daadwerkelijk aan het werk bent!

Waar moet je op letten?

Wil je een BAV of AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) afsluiten, dan heb je keuze uit een aantal aanbieders. Bij de meeste verzekeringen betaal je per jaar. Er bestaat echter ook een verzekering die je altijd per direct kunt opzeggen. Fijn als je even geen opdracht hebt. Kijk op de website van ZP Control.

Over HeadFirst

Elke dag zijn er via HeadFirst gemiddeld 2.000 zelfstandige professionals aan het werk bij opdrachtgevers binnen de overheid, de financiële dienstverlening, transport-, industrie-, nuts- en diverse andere branches. HeadFirst verbindt sinds 1995 ZZP-er en opdrachtgevers met elkaar.

Bart van der Geest