Altijd leuke opdrachten voor Sander

Altijd leuke opdrachten voor Sander

Dankzij het brede Myler-netwerk heeft Sander altijd leuke opdrachten

Als zelfstandig IT-professional werkt Sander via Myler aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers. Dat bevalt hem erg goed en hij vertelt je er dan ook graag meer over!

Momenteel werkt Sander als Business Analist bij het UWV. In deze rol helpt hij bij de vertaling van wet- en regelgeving naar de organisatie, en het (door)ontwikkelen van het digitale archief.

Hierbij wordt eerst de impact van de verandering op processen, systemen en medewerkers bepaald. Daarna stelt hij samen met de verschillende kennishouders benodigde veranderstrategieën vast. En vervolgens heeft hij de verantwoordelijk taak om de verandering te begeleiden. Sander hoopt zo een organisatie met tevreden medewerkers en klanten te creëren.

We stelden Sander een paar vragen over zijn werk als zelfstandige via Myler en delen graag zijn reactie:

Waarom werk je als zelfstandige?

Het werken als zelfstandige geeft mij de vrijheid om zelf de opdrachten aan te nemen waar ik echt enthousiast van word. Deze vrijheid geeft mij meteen ook de mogelijkheid om voor meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd te werken. Dat zorgt voor een prettige afwisseling.

Waarom kies je voor werken via Myler?

Myler is een professionele organisatie en in het contact met de medewerkers word ik altijd vriendelijk en snel geholpen.

De accountmanagers van Myler hebben een breed netwerk met interessante opdrachtgevers. Hierdoor stelt Myler mij in staat om als zelfstandige leuke opdrachten bij grote organisaties uit te voeren.

Wat vind je van onze samenwerking?

Het contact met Myler heb ik altijd als persoonlijk ervaren. De medewerkers van Myler zijn geïnteresseerd in mijn persoonlijke drijfveren als ondernemer, en hebben oog voor mijn persoonlijke ambitie.

Kijk, daar worden wij nou blij van!

Dank je wel, Sander! We horen graag dat onze professionals blij zijn met hun opdracht en met ons. We hopen dat we je nog lang op deze manier mogen helpen!

Wil jij ook werken via Myler?

Meld je dan nu aan! Met een Myler-profiel kun je direct reageren op de nieuwste opdrachten.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.