Dagelijks meer dan 20.000 professionals aan het werk via HeadFirst Group

Dagelijks meer dan 20.000 professionals aan het werk via HeadFirst Group

Het aantal professionals die via één van de merken van HeadFirst Group aan het werk zijn schiet door het dak! Waar dat er vorig jaar nog 16.000 waren, hebben we vandaag een prachtig record behaald van maar liefst 20.000 professionals!

Onder invloed van een aantrekkende economie, de behoefte aan digitalisering en verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt is de vraag naar professionals in 2022 tot grote hoogte gestegen: we ontvangen een recordaantal aantal opdrachten om professionals te matchen. En dat gaat – ondanks de schaarste – met succes.

Nieuwe opdrachtgevers
De groei van het aantal ingezette professionals is deels te wijden aan meer opdrachten van bestaande opdrachtgevers. Echter mochten wij in de afgelopen maanden ook diverse nieuwe opdrachtgevers verwelkomen, zoals Klaverblad, de samenwerkende waterschappen (Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDOD), Waterschap Rijn en IJssel (WRIJ), Waterschap Zuiderzeeland (ZZL) en Waterschap Vechtstromen (WVS)). Naast deze nieuwe raamovereenkomsten, werden ook bestaande contracten verlengd, zoals met RDW, Stichting Inlichtingenbureau, gemeente Vlaardingen en Provincie Noord-Holland.

Professionals die bij onder andere deze opdrachtgevers aan het werk zijn, doen dat in verschillende branches. Denk dan aan IT, finance, HR, inkoop, marketing, communicatie, legal, bancaire dienstverlening, sales, business en organisatie. En mocht je het idee hebben dat deze professionals alleen in Nederland werken, dat is zeker niet het geval. Onze voetsporen bevinden zich inmiddels al in 13 andere landen!

Professionals & Partners services
Uiteraard ondersteund HeadFirst Group al deze professionals bij de onboarding van een opdracht, als ook de financiële afwikkeling. Daarnaast maakt een groot deel van hen gebruik van de Professionals en Partners services in de vorm van Premium of Excellent. Zo helpen wij professionals verzekeringen, juridische zaken en/of persoonlijke ontwikkeling strak te regelen. Onze services bestaan uit een zorgvuldige selectie producten, aangeboden door de beste partners. En ze betalen per gewerkt uur, dus maken alleen kosten als er inkomsten zijn.

Leuke side note: sinds kort is het mogelijk dat professionals profiteren van deze voordelen, ook als ze niet via ons platform werken. Lees meer op https://select.hr/services/.

Uitdagende opdrachten in Select
Wil jij ook werken via één van de merken van HeadFirst Group? In Select vind je opdrachten van honderden opdrachtgevers, zonder onnodige tussenschakels. Transparant, duidelijk en met het gemak van het online platform. Registreer in 1 minuut en bied direct op open opdrachten. Let op, alleen met een 100% compleet profiel zijn professionals vindbaar in Select en kun je aanbiedingen doen op opdrachten. Heb je al een profiel in Select? Zorg dat jouw beschikbaarheid is aangepast en upload een actueel cv. Indien jij zelf een opdracht hebt verworven bij een opdrachtgever, kun jij contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag met het inregelen van de overeenkomst.

Chantal van Muiswinkel