Het jaar van HeadFirst in 10 video’s

Het jaar van HeadFirst in 10 video’s

Het einde van 2015 is in zicht. Een succesvol jaar voor HeadFirst op vele gebieden. We hebben nieuwe Opdrachtgevers mogen verwelkomen. We hebben vertrouwde Opdrachtgevers op het juiste moment mogen voorzien van de juiste expertise. Expertise die direct vandaan komt bij Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals, de partners waar we met groot plezier en toewijding mee samenwerken. Bekijk het jaar van HeadFirst, hetgeen we georganiseerd en gedeeld hebben, in tien video’s:

Sfeerimpressie HR Aan Zet! 2015 | 26 januari 2015
HeadFirst organiseert jaarlijks HR Aan Zet!, een groot event voor HR- en flexprofessionals van organisaties die zich willen laten informeren en inspireren over het thema “Flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR”.

Sfeerimpressie Netwerkborrel Utrecht | 11 juni 2015
Bij HeadFirst vinden we persoonlijk contact met de Zelfstandig Professionals in ons netwerk belangrijk. Dat doen we vaak in formele sfeer, maar het is goed dat soms in informele sfeer te doen.

Paul van Leeuwen: “Zo vind je als ZP’er sneller en gemakkelijker opdrachten”
Paul van Leeuwen is Manager Supplier Relations bij HeadFirst en een fervent blogger en vlogger. Paul geeft in deze vlog tips om sneller en gemakkelijker aan een nieuwe opdracht te komen.

Gert-Jan Schellingerhout: “Zzp’ers verdienen flexibiliteit, maatwerk en kwaliteit”
Gert-Jan Schellingerhout heeft in 2015 het stokje als Algemeen directeur overgenomen van oprichter Rick Kruiswijk. Ook in 2016 gaan we veel videoblogs van hem zien.

Dr. Melody Barlage bij RTL Z: ‘ZP’er begint schaarser te worden’
Begin 2015 presenteerde HeadFirst, in samenwerking met de Universiteit van Tilburg, de nieuwe marktmonitor voor de markt van Zelfstandig Professionals: ZP Facts. Melody Barlage, onderzoeker voor ZP Facts, werd naar aanleiding van enkele opvallende resultaten geïnterviewd door RTL Z.

Sfeerimpressie NK Golf voor Zelfstandig Professionals | 25 september 2015
ZP Services, zusterorganisatie van HeadFirst, presenteerde in 2015 ZP Golf. ZP Golf is dé community waar Zelfstandig Professionals met passie voor golf en ondernemerschap samenkomen. 25 september vond het eerste Nederlands Kampioenschap golf voor Zelfstandig Professionals plaats.

ZP Facts: Facturatiegedrag van Zelfstandig Professionals
Marktmonitor ZP Facts onderzoekt elk kwartaal een specifiek thema. Zo onderzocht het dit jaar onder andere het facturatiegedrag van de ZP’er. Een aantal opvallende resultaten worden gepresenteerd door onderzoeker Melody Barlage.

Paul van Leeuwen: “Concurrentiebeding tussen bemiddelaar en ZP’er teken van zwakte”
Een concurrentie- en relatiebeding in een contract met een ZP’er, HeadFirst strijdt er al sinds zijn oprichting tegen. Paul van Leeuwen, Manager Supplier Relations bij HeadFirst, vraagt zich in deze vlog af of het überhaupt wel mag.

Sfeerimpressie Kennissessie ‘Verwerf opdrachten met je LinkedIn-profiel’ | 5 november 2015
Hoe positioneer je jezelf het beste op het sociale medium LinkedIn? In een door HeadFirst georganiseerde reeks van vier interactieve kennissessies werden in totaal meer dan 400 ZP’ers geïnspireerd over dit onderwerp.

Marco Dijkshoorn over de vervanging van de VAR in 2016 | ZP Trendsessie | 30 november 2015
Bij wijze van afsluiting van het jaar organiseert HeadFirst jaarlijks de ZP Trendsessie, waarin vooruitgekeken wordt naar het nieuwe jaar. Ditmaal werden de presentaties integraal opgenomen. Zo ook de presentatie van Marco Dijkshoorn over het verdwijnen van de VAR in 2016.

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.