Het nieuwe rapport VMS aanbieders is uit!

Het nieuwe rapport VMS aanbieders is uit!

‘Wie levert wat in Nederland en België op het gebied van VMS- en inhuursystemen?’ en ‘Wie kunnen u hierbij helpen?’. Marleen Deleu (The Flex Academy) en Mark Bassie (Flex-Beheer) gingen voor de 5e editie van het onafhankelijke rapport ‘Aanbieders van VMS-systemen in Nederland en België’ op zoek naar het antwoord op deze vragen. Zij nodigden hiervoor aanbieders van Vendor Management Systemen (VMS) uit. Zo ook Select, als onderdeel van HeadFirst Group.

Wat kun je verwachten?

VMS systemen maken het beheer van grote aantallen extern ingehuurd talent mogelijk in (grote) organisaties. Het rapport is er om de verschillen en overeenkomsten van VMS-aanbieders scherp te krijgen, met als doel het meer transparant maken van deze nog steeds moeilijk te doorgronden en snelgroeiende markt. Deze keer was de scope van het onderzoek gericht op een viertal aspecten:

  1. Markt- en technologische ontwikkelingen bij VMS-systemen
  2. Ondersteuning van diverse vormen van inhuur
  3. Ondersteuning van Total Talent Acquisition (TTA)
  4. Geplande en verwachte ontwikkelingen van de diverse systemen.

De deelnemers

Aan deze editie hebben, naast HeadFirst Group, nog 8 VMS-aanbieders meegewerkt; AgileOne, Beeline, Connecting-Expertise, Hays Talent Solutions, Hireme.io, Nétive, Pixid Group en proUnity. Iedere deelnemer heeft een vragenlijst ingevuld over welke functionaliteiten de tool(s) reeds hebben, welke ontwikkelingen er recent zijn geweest en wat de verwachtingen zijn voor de komende twee jaar.

Waar vind je het rapport?

Het gehele onderzoeksrapport kun je gratis aanvragen door te mailen naar info@headfirst.nl.

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.