Wie is… Robert van Asch

Wie is… Robert van Asch

Mijn naam is Robert en ik ben 51 jaar oud. Ik woon samen met mijn gezin in Oegstgeest en ben getrouwd met Michaéla (47 jaar). Samen hebben wij twee prachtige dochters, Maxime (19 jaar) en Isabelle (13 jaar). Wij hebben als gezin gezamenlijk twee grote hobby’s: reizen en hockey. Mijn dochters hockeyen bij LOHC in Oegstgeest en ik ben bij beide dochters coach en trainer. Daarnaast speel ik nog tennis in wedstrijdverband bij OLTC in Oegstgeest.

Ik ben sinds oktober 2017 als payrollspecialist werkzaam binnen HeadFirst Source Group. Daarvoor was ik ruim dertig jaar werkzaam in de accountancy branche. De laatste 25 jaar heb ik leiding mogen geven aan de afdeling werkgeverszaken van Van Duyn Van der Geer B.V. in Noordwijk. Ik heb gestudeerd aan de Payroll Academy in Amersfoort, ben een Register Payroll Professional (RPP) en sta ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst Source Group?
Mijn werkzaamheden binnen HeadFirst Source Group hebben alles te maken met payroll in de ruimste zin van het woord: van payrolling, waarbij we het juridisch werkgeverschap overnemen van organisaties, tot salarisadministratie. Ik mag met een nieuw label binnen de groep de weg uitstippelen waarmee we payrolling en salarisadministratie aanbieden aan de markt. Dit doen we voor grote organisaties, maar samen met mijn team nemen wij ook de salarisadministratie van een dga met een bv volledig uit handen.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Het leukste aan mijn werk is dat ik alle aspecten van payroll en payrolling mag en kan uitvoeren voor HeadFirst Source Group. Hier liggen voor ons nog veel kansen en ik zie het als een uitdaging om deze zo goed mogelijk te benutten. Naast salarisverwerking vind ik het HR-advies en het contact met de klanten leuk.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Bij onraad kun je mij altijd wakker maken.

Redactie