Wat betekent de samenwerking met Between?

Wat betekent de samenwerking met Between?

Op 3 november 2020 is de samenwerking tussen HeadFirst Group en Between een feit geworden. De nieuwe combinatie vormt de marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. Daarnaast worden we het grootste opdrachtenplatform van Nederland voor directe toegang tot opdrachtgevers.

Grote diversiteit aan diensten
Matchmaking, contracting, payrolling, managed service providing, global sourcing en inhuur consultancy; vanuit de groep bieden we een grote diversiteit aan diensten. Gecombineerd met onze omvang maakt dat we kunnen voldoen aan de ontwikkelende vraag van opdrachtgevers naar full service HR dienstverleners. We geloven dat schaalgrootte, versterkt door ons online platform, gecombineerd met een persoonlijke aanpak waarbij deskundig advies en customer experience voorop staan, de sleutel tot succes is. Die reis vervolgen we met Between.

Een groot voordeel van de samenwerking is dat wij zelfstandig professionals en leveranciers nog meer commerciële kansen kunnen bieden bij opdrachtgevers. HeadFirst Group en Between zoeken samen jaarlijks 20.000 professionals (!) voor opdrachten bij ruim 400 grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Met het samengaan brengen wij een sterk portfolio van interessante opdrachtgevers bij elkaar, met voor ons nieuwe namen als ING, Nationale Nederlanden, Sociale Verzekeringsbank en Stedin.

HeadFirst als intermediair
Natuurlijk blijven we de intermediair en betrouwbare partner zoals jij die kent, maar nu met een versterkte marktpositie en een nog groter netwerk van professionals, leveranciers en uitdagende opdrachtgevers. Ook Between blijft als label bestaan. Binnen de bedrijfsstructuur van HeadFirst Group BV wordt Between Staffing BV een vennootschap en blijven ze de contractpartner voor bestaande opdrachtgevers.

Heb je vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meer informatie over het samengaan, lees je in het persbericht.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.