Wie is…Florine Onderwijzer

Wie is…Florine Onderwijzer

Met mijn man en twee kinderen woon ik in Amsterdam. Ik heb altijd in de stad gewoond, heerlijk! Je hebt daardoor alles binnen handbereik én waar wij nu wonen heb ik volop de mogelijkheid om de stadsdrukte te vermijden. Voordat ik bij HeadFirst begon, werkte ik als manager bij een detacheringsbureau in Rotterdam. Het werk deed ik met veel plezier, maar het filerijden mis ik absoluut niet. In mijn vrije tijd balanceer ik tussen mijn gezin, sporten, vrienden en op zijn tijd een avondje dansen!

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Als manager operations geef ik leiding aan de operationele teams van HeadFirst backoffice. Hieronder vallen payroll, contracting, risk en customer support. Mijn doel? Betrouwbare diensten leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten gericht op kwaliteit en snelheid. Als verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen, kijk ik continu hoe ik onze processen kan verbeteren.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Het leukste aspect is zonder meer de diversiteit. Iedere dag wordt op een andere manier gevuld en kom ik voor nieuwe dilemma’s te staan. Het in goede banen leiden van situaties waar druk op staat en met mijn teams oplossingsgericht werken staan altijd centraal. Ik krijg hier heel veel energie van.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Ik geniet ontzettend van een goed gesprek onder het genot van een glas wijn. Het liefst wel met de mogelijkheid om de volgende dag uit te kunnen slapen…En als je mij écht blij wil maken, maak mij dan wakker voor een mooie reis. Gewoon inpakken en de wereld ontdekken!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.