Wie is… Joeri Loman?

Wie is… Joeri Loman?

Stel je voor… Joeri Loman
Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker zich hier. Ditmaal: Joeri Loman, Adviseur HeadFirst Select MKB+

Wie is…?
Ik ben Joeri, 21 jaar en sinds 2008 werkzaam bij HeadFirst. Naast HeadFirst ben ik mede oprichter van Rotaract Haarlemmermeer. Rotaract Nederland is een organisatie voor jongeren van 18-30 jaar, begeleid vanuit de Rotary. Ons doel is het ondersteunen van maatschappelijk betrokken organisaties en evenementen, zowel financieel als fysiek.

Voor de regio Haarlemmermeer mag ik dat doel samen met 8 andere enthousiaste jongeren doen. Daarnaast ben ik een golfliefhebber en hou ik erg van lekker eten.

Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Binnen HeadFirst ben ik sinds september 2013 verantwoordelijk voor de dienstverlening aan het MKB met behulp van HeadFirst Select. Door de vraag naar kennis te combineren met HeadFirst Select help ik het MKB met het vinden van kwalitatief hoogwaardige professionals. Daarnaast onderhoud ik relaties en ben ik continu op zoek naar mogelijkheden om meer toegevoegde waarde te bieden aan het MKB op het gebied van flexibele inhuur.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Je spreekt veel verschillende mensen vanuit verschillende organisaties en geen enkele oplossing is universeel. De ideale oplossing bieden voor een opdrachtgever vind ik een erg leuke uitdaging. Dit maakt elke dag anders. Het leukste vind ik het moment dat een opdrachtgever vertrouwen heeft in de oplossing die we samen hebben ontwikkeld. Dat is het moment waarop een nieuwe samenwerking ontstaat!

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
De franse macarons zijn een van mijn grootste liefhebberijen. Mocht je deze meegebracht hebben, vind ik ’s nachts wakker gemaakt worden geen enkel probleem!

 

Link naar Linkedin-profiel van Joeri Loman.

 

Bart van der Geest