Wie is… Minke Mensink

Wie is… Minke Mensink

Wie ben jij?

Mijn naam is Minke Mensink. Ik ben getrouwd met Jeroen en woon in Heemstede. Samen hebben we een dochter Guusje. Guusje is 14 jaar en zit in de 3e klas op het ECL in Haarlem. Sinds een 1,5 jaar hebben we een hond, Bommel, een Heidewachtel een echte jachthond. Na mijn HEAO in Haarlem, Small Business, ben ik in 1997 begonnen als intercedente bij Randstad in Amersfoort. Daar heb ik uiteindelijk meer dan 20 jaar gewerkt in diverse management functies. Zoals rayonmanager, waarbij ik een aantal vestigingen in Utrecht aanstuurde. En Key accountmanager voor Philips, AkzoNobel, NS en Eneco. In deze rol was ik P&L verantwoordelijk voor de omzet, marge en klanttevredenheid van deze klanten. De laatste jaren heb ik bij Randstad Sourceright gewerkt als supply chain manager en heb ik een aantal (internationale) MSP implementaties gedaan bij onder andere Siemens, Danone, Heinz, Philips en DAF.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst Group?

Sinds 1 december 2018 ben ik begonnen als programma manager bij Atos namens de Blue Force Alliance (BFA). Een mooie klus waarin al mijn vorige werkzaamheden en ervaringen samenkomen. De BFA is een samenwerking tussen twee labels van HeadFirst Group: Staffing Management Services en Source. Voor de hele dienstverlening van deze labels ben ik verantwoordelijk bij de Opdrachtgever. Daarnaast stuur ik het on-site team bij Atos in Amstelveen aan. En ben ik met Atos in gesprek over het optimaliseren van de processen, het uitbreiden van de dienstverlening, de samenwerking met HeadFirst Group en het implementeren van de BFA in o.a. België en de Nordics. Doordat ik veel in Amstelveen te vinden ben mis ik wel eens het ‘echte’ contact met de collega’s van HeadFirst, Staffing MS en Myler. Daarom probeer ik in ieder geval één keer per week op een van de andere locaties te zijn om ook aangesloten te blijven bij de ontwikkelingen van de organisatie.

Waarom is het leuk om voor deze organisatie te werken?

Het leveren van toegevoegde waarde in combinatie met het verder op- & uitbouwen van de BFA bij Atos geeft mij een enorme drive. Wat dat betreft is de BFA een voorloper geweest van de samensmelting van de labels van HeadFirst Group en vind ik het heel leuk om dit binnen Atos verder te kunnen vormgeven. Op deze manier kan ik ook de labels binnen HeadFirst Group met elkaar verbinden om zo de dienstverlening te verbreden en te verdiepen. De ruimte die ik hierbij krijg om te pionieren, maar ook om met elkaar hierin stappen te zetten spreken mij erg aan. De lijnen zijn kort en dat maakt dat we slagvaardig zijn en ondernemend kunnen handelen.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.