HeadFirst Insights Event ‘Risicovreugde’

Het inhuren van externen brengt veel kansen met zich mee, maar ook veel risico’s. Onder meer vanwege de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA en AVG. Dit zorgt voor risicomijdend gedrag, zeker in grote organisaties. Het bewandelen van verrassende wegen die nieuwe inzichten kunnen bieden, dreigt hierdoor te verdwijnen. Welke keuzes durf jij nog te maken zonder risico’s uit de weg te gaan? Leo van de Voort schreef hierover het boek ‘Risicovreugde‘.

risicovreugde

Hoe kun jij als opdrachtgever risicovreugde ervaren op het gebied van inhuur van externe professionals? Jij vindt het antwoord tijdens het HeadFirst Insights Event ‘Risicovreugde’, waarvoor wij jou graag uitnodigen. Keynote Leo van de Voort zorgt gegarandeerd voor een inspirerende middag. Diverse Wet DBA- & AVG-experts zorgen ervoor dat jij naar huis gaat vol kennis die jij direct in de praktijk kunt toepassen. Meld jezelf en een eventuele collega of introducé aan via onderstaande button.

Ja, ik ben 30 oktober aanwezig

Het programma

 • 14:00 – 14:30: Inloop
 • 14:30 – 14:45: Welkomstwoord – Alexander Reuvers (Director commerce HeadFirst)
 • 14:45 – 15:30: Risicovreugde – Leo van de Voort, Key-note spreker
  Leo van de Voort, schrijver van het voormalig nummer één managementboek ‘Risicovreugde’ en volgens Zakenblad Next! één van de belangrijkste vernieuwers van het bedrijfsleven, trapt de middag af. Als topconsultant en voormalig CFO in grotere en kleinere beursgenoteerde organisaties kent hij het (strategische) klappen van de zweep. Deze ervaringen deelt hij middels aansprekende cases, waarin het thema ‘Risicovreugde’ centraal staat.
 • 15:30 – 15:45: Pauze
 • 15:45 – 16:15: Wet DBA update & veilig inhuren Paul Oldenburg (Business Development Staffing MS) en Sid Boedhoe (Accountmanager HeadFirst voor Mediq)
  Sinds 1 juli handhaaft de Belastingdienst op schijnzelfstandigheid bij kwaadwillende opdrachtgevers. Voor het eind van het jaar bezoekt zij honderd organisaties. Paul praat jou bij over de actuele stand van zaken. Tot het moment dat er een volwaardige succesvolle vervanger is voor de Wet DBA, biedt HeadFirst hulp met de DBA Scorecard. Mediq omarmde deze innovatie als eerste opdrachtgever. Sid licht toe hoe de tooling bijdraagt aan het ontzorgen van Mediq op het gebied van risicovrije inhuur van externe professionals.
 • 16:15 – 16:45: Vijf maanden na de AVG – Eva de Vries (Deikwijs Advocaten)
  Voor 25 mei sloeg de AVG-stress flink toe en dat is voor velen niet onopgemerkt gebleven. Eind oktober is de AVG alweer vijf maanden van kracht. Wat is de status nu? Eva, een bevlogen advocate met een passie voor privacyrecht, vertelt jou er alles over.
 • 17.00: Borrel met netwerkgelegenheid

Locatie: Polarisavenue 33, Hoofddorp (kantoor HeadFirst)
Datum: 
Dinsdag 30 oktober
Tijd:
14:30 – 17:00 uur
Parkeergelegenheid: 
Gratis

Praktische informatie

Datum30 oktober 2018


Aanmelden