HeadsUp #1 2018 ‘Personal branding en intakevaardigheden’

Op 13 maart organiseren wij de eerste HeadsUp Het event staat in het teken van personal branding en intakevaardigheden: jij krijgt niet alleen tips voor het opbouwen van het perfecte cv en  LinkedIn-profiel, maar ook voor het voeren van een goed intakegesprek. Tijdens HeadsUp leer je alles over hoe jij jezelf optimaal op de kaart zet!

Bas Klein Geltink, eigenaar van Sollicitego en in 2017 één van de populairste auteurs van Frankwatching, begeleidt met zijn team professionals succesvol naar een opdracht. Tijdens HeadsUp laat hij in een interactieve sessie zien hoe ook jij jezelf verkoopt door jouw cv eruit te laten springen, hoe jij de juiste opdrachtgevers aantrekt met jouw LinkedIn-profiel en wat jijkunt doen om de opdracht vervolgens binnen te halen in een persoonlijk gesprek.

Programma

• 17.00 uur: Inloop met drankjes en broodjes
• 18.00 uur: Kennissessie ‘Personal branding en intakevaardigheden’ door Bas Klein Geltink
• 19.30 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. Deze bijeenkomsten hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen samen met een introducé kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum13 maart 2018


Aanmelden