HeadsUp #1 ‘Zakelijk netwerken’

Na een korte winterstop, starten wij in februari weer met onze inspirerende HeadsUp kennissessies! Wij trappen af met het thema ‘Zakelijk netwerken’. Het leggen van contact met opdrachtgevers, interessante relaties en andere ondernemers is bij uitstek een goede manier om aan een (nieuwe) opdracht te komen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in jouw vakgebied en de markt. Ben jij op zoek naar een praktische netwerkaanpak? Meld je dan nu aan en word geïnspireerd tot het maken van contact, verbinding én relatie! Met een Premium overeenkomst kun jij zelfs kosteloos deelnemen aan onze maandelijkse kennissessies.

Programma

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Lieselore van Dijkhuizen, businesscoach bij Zakelijk Succes 
Anno 2019 leven wij in een netwerkmaatschappij, zowel offline als online. In november 2018 ging LinkedIn-expert Annelies van Toledo in op de zakelijke mogelijkheden van dit medium. Nu laat Lieselore van Dijkhuizen zien hoe jij ook offline het maximale uit jouw netwerk kunt halen. De combinatie van beide kan jou namelijk veel opleveren. Als ZP’er weet Van Dijkhuizen als geen ander hoe belangrijk het is om je persoonlijke zichtbaarheid in netwerken te vergroten, aanbevolen te worden en geen tijd te verspillen aan ondoelmatig netwerken. Van Dijkhuizen is dagvoorzitter, procesbegeleider en adviseur, en als businesscoach bij Zakelijk Succes. Vanuit deze rollen begeleidt en coacht zij ondernemers.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!
Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst kunnen eenmalig kosteloos deelnemen aan de kennissessie en worden daarmee vrijgesteld van het betalen van € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Over HeadsUp
Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum12 februari 2019


Aanmelden