HeadsUp ‘LinkedIn workshop’

Opdrachten worden door Zelfstandig Professionals vaak verworven dankzij een goede online positionering. Maar hoe positioneer jij jezelf het beste op het hiervoor zeer geschikte platform LinkedIn? In een interactieve kennissessie gaat LinkedIn-expert Annelies van Toledo in op alle zakelijke mogelijkheden van dit sociale medium. Tevens is een fotograaf aanwezig om gratis een professionele en toegankelijke profielfoto van jou te maken. Op dinsdag 10 maart kun je bij HeadsUp aansluiten in de vertrouwde Jaarbeurs in Utrecht. Is Den Haag voor jou beter te bereiken? Schrijf je dan in voor de HeadsUp op dinsdag 14 april. Verzeker jezelf van een plekje!

Programma

17.45 uur: Inloop met soep en broodjes

18.30 uur: LinkedIn kennissessie (Annelies van Toledo)
LinkedIn-expert Annelies van Toledo geeft tips om jouw profiel 100% te optimaliseren én commerciële kansen maximaal te benutten. Middels praktijkvoorbeelden neemt zij jou aan de hand mee door alle geheimen van LinkedIn. Annelies is gespecialiseerd in personal branding en social media en richt zich vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn. Kom zeker naar deze LinkedIn workshop als jij:

  • meer wil weten over ‘social selling‘ en hoe dit proces jou helpt om (meer) opdrachten te werven;
  • jouw LinkedIn-profiel beter wil inzetten om de juiste Opdrachtgevers aan te trekken;
  • jouw netwerk kwalitatief wil vergroten voor beter bereik op LinkedIn.

20.00 uur: Uitgebreide netwerkborrel

Praktische informatie

Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 Utrecht
Datum: Dinsdag 10 maart
Tijd: 17.45 – 21.00 uur

Locatie: Den Haag, locatie n.t.b.
Datum: Dinsdag 14 april
Tijd: 17.45 – 21.00 uur

Maak jij gebruik van onze Premium dienstverlening? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!
Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Over HeadsUp

Ben jij niet in de gelegenheid deze kennissessie bij te wonen? Houd onze evenementenagenda in de gaten om jezelf voor een volgende sessie aan te melden. Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessie hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun je netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum 10 maart 2020
Datum 14 april 2020


Aanmelden