HeadsUp #2 ‘Agile in 2018’

De HeadsUp op dinsdag 10 april staat in het teken van Agile. Tijdens de workshop wordt het brede aspect van Agile besproken, waardoor het voor iedere ZP’er, ongeacht in welke branche je werkzaam bent, een eye opener is. Tijdens deze interactive workschop van Jeroen Elzinga en Karin Schijf kom jij alles te weten over scaling Agile. Na een introductie van slechts 10 minuten ga jij een uur aan de slag met oefeningen, waardoor je scaling agile gaat ondervinden. Vervolgens evalueren wij gezamenlijk de betekenis achter deze oefeningen. Hoe meer deelnemers, hoe krachtiger de oefeningen zijn, dus doe mee!

Over de sprekers

Jeroen begon zijn Agile avontuur bij ING en organiseerde de eerste Scrum pilot binnen de organisatie. Na het succes van deze pilot werkte Jeroen als één van de belangrijkste schakels mee aan de Agile transition binnen ING. In 2017 besloot Jeroen als ZP’er verder te werken aan grote Agile scaling projecten bij PNB Paribas Fortis, Canon, NS en partners zoals Agile Business Builder en Tata Consultancy services.

Karin Schijf is eigenaar van Agile Business Builders. Na haar hospitality carrière vroeg zij zich af of zij haar hospitality mindset kon veranderen in corporate life. Agile bleek dé methode. Als Agile Transformation Coach helpt zij organisaties bij hun Agile werkwijze; met een sterke focus op mindset en het veranderen van de cultuur. Zij heeft gewerkt bij organisaties als Knab, Cofra Holding, Ministrie van infrastructuur & milieu.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. Deze bijeenkomsten hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma

• 17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
• 18.30 uur: Workshop ‘Agile’ door Jeroen Elzinga en Karin Schijf
• 20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen samen met een introducé kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum10 april 2018


Aanmelden