HeadsUp #2 ‘Robotisering’

Robotisering draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit en de efficiency. De hoogste tijd dus dat ook jij als Zelfstandig Professional nadenkt over hoe dat jou in de toekomst kan helpen bij de uitvoering van opdrachten. Na kennissessies over Blockchain en Kunstmatige Intelligentie in 2018, volgt daarom nu een duo-presentatie van Ricoh Nederland over Robotisering. Meld je aan voor deze HeadsUp en leer wat het nu echt is en wat het betekent voor jou en de Opdrachtgever waar jij voor (gaat) werk(t)(en)? Tot slot krijg jij een kijkje achter de schermen bij het bouwen van een software robot. Maak jij gebruik van onze Premium dienstverlening? Dan kun jij zelfs kosteloos deelnemen aan onze maandelijkse kennissessies.

Programma

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Remo Antonis, accountmanager business solutions bij Ricoh Nederland
Remo Antonius trapt de kennissessie af met alle ins en outs over de verschillende vormen van robotisering en hoe deze nu al bij Opdrachtgevers ingezet worden. Van eenvoudige robotisering tot vergaande kunstmatige intelligentie. Hoe ontwikkelt dit zich verder en hoe kun jij zelf robotisering in de praktijk toepassen? Leer van toepassingen bij organisaties als Rabobank, Bol.com en Coolblue. Remo is al meer dan 25 jaar actief in de document verwerkende wereld. De laatste jaren is hij vooral actief bij klanten in Nederland met een focus op Enterprise Information Management. Sinds 2 jaar in dienst bij Ricoh Nederland met Capture en RPA als belangrijkste aandachtsgebieden.

19.15 uur: Niels Brouwer, senior document consultant bij Ricoh Nederland
In het tweede deel van de kennissessie zoomt Niels Brouwer in op Robotic Process Automation (RPA). Hij geeft met veel passie inzicht in de mogelijkheden van software robots én demonstreert ‘live’ hoe deze gebouwd kan worden. Niels is een ervaren consultant met een technische achtergrond. Hij werkt al ruim acht jaar voor Ricoh Nederland en heeft op het gebied van input- en outputmanagementoplossingen voor diverse grote bedrijven projecten uitgevoerd.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Maak jij gebruik van onze Premium dienstverlening? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!
Professionals die gebruik maken van onze Premium dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic of Premium bent.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum 12 maart 2019


Aanmelden