HeadsUp #3 ‘Blockchain’

De HeadsUp op dinsdag 8 mei staat in het teken van het trending topic blockchain. Wil jij deze technologie graag begrijpen en weten wat jij er allemaal mee kunt? Innovatiestrateeg Jeroen Lampe is expert op het gebied van blockchain & cryptocurrencies. Hij helpt jou de waanzin te negeren én de lange termijn kansen te onderkennen. Van fundamentals, mythes, business modellen en de 5 trends tot het sleuteljaar 2018 en natuurlijk het antwoord op jouw vragen. Tijdens de interactieve sessie gaat Jeroen in op de technologie achter blockchain en de toepassingsgebieden aan de hand van concrete voorbeelden. Er zal verder alle ruimte zijn voor het bespreken van elkaars bevindingen en ervaringen én het stellen van vragen.

Over de spreker

Jeroen Lampe weet als geen ander hoe jij van een idee een goede business maakt. Met zijn ruim 15 jaar ervaring als ondernemer en corporate innovator heeft hij de nodige successen en failures gehad die hij graag met anderen deelt. Onder andere via Masterclasses, zijn youtube-kanaal en de Gooische Bitcoin Academy. Jeroen is overtuigd van de enorme impact van Blockchain-technologie op onze maatschappij, economie en manier van werken.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. Deze bijeenkomsten hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma

• 17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
• 18.30 uur: Kennissessie ‘Blockchain’ door Jeroen Lampe
• 20.00 uur: Borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen samen met een introducé kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum8 mei 2018


Aanmelden