HeadsUp #4 ‘Kunstmatige intelligentie’

Spreker Gert Wijnalda neemt jou in de HeadsUp op dinsdag 12 juni mee in de wereld van kunstmatige intelligentie. Tijdens deze inspirerende kennissessie vertelt hij wat kunstmatige intelligentie (AI) precies is, wat het voor jou kan betekenen en, vooral, hoe jij dit concreet kunt toepassen. Hij gaat in op de mogelijkheden van het inzetten van machine learning voor jou als Zelfstandig Professional, laat zien hoe AI aan intelligente software kan bijdragen en laat aan de hand van een aantal concrete toepassingen zien wat jij er nou echt mee kunt.

Over de spreker

Gert Wijnalda studeerde bijna 15 jaar geleden af op Artificial Intelligence. Met deze kennis op zak richtte hij de organisatie RedAnt op: om mensen, processen en systemen te verbinden door middel van slimme oplossingen en goede software. Gert is overtuigd van het beste uit jezelf halen, zonder afgeremd te worden door technologie. Zijn visie is dat de huidige technische mogelijkheden die kunstmatige intelligentie en machine learning ons bieden, de wijze van werken verregaand zullen veranderen.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. Deze bijeenkomsten hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma

• 17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
• 18.30 uur: Kennissessie door Gert Wijnalda
• 20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen samen met een introducé kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum12 juni 2018


Aanmelden