HeadsUp #4 ‘Internet of Things’

Iedereen heeft het erover: Internet of Things. Maar waarom is het hot? Wat kun jij er als Zelfstandig Professional mee? En kun jij het succesvol toepassen bij Opdrachtgevers? Laat je op dinsdag 14 mei tijdens de vierde HeadsUp van dit jaar inspireren over deze slimme trend. Marco Heida – oprichter van Internet of Things Nederland en auteur van ‘Waardecreatie met het Internet of things’ – praat jou tijdens deze sessie helemaal bij.

Deze kennissessie is bedoeld voor professionals die in aanraking komen met de ontwikkelingen van IoT. Marco Heida start met een korte introductie over IoT, waarna hij verder inzoomt op wat je ermee kunt en vooral hoe je een IoT project aanpakt. High Level wordt de IoT keten uitgelegd en vervolgens zal hij ingaan op de toegevoegde waarde van IoT op het gebied van efficiency en nieuwe businessmodellen. Zijn verhaal ondersteunt hij met inspirerende voorbeelden van aansprekende Opdrachtgevers.

Programma

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Kennissessie ‘Internet of Things’ door Marco Heida
Marco Heida is ondernemer en IoT enthousiasteling: een executive met meer dan 20 jaar ervaring in de tech industrie, strategisch adviseur, consultant en business developer voor tech gedreven oplossingen, business modellen en go-to-market projecten. Al in 2001 was Marco betrokken bij één van de grootste IoT projecten in Nederland. Namelijk vanuit KPN voor ProRail het spoorwegennet GSM dekkend maken voor een veiligheidssysteem en extra dienstverlening aan reizigers. Sindsdien heeft hij het niet meer los gelaten. Door de combinatie van klantprojecten, het platform met kennisbank en de IoT Masterclasses is hij één van de meest zichtbare en actieve IoT professionals in Nederland.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Gebruik jij onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan is deelname aan HeadsUp gratis!
Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Marieke Laagland of Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum14 mei 2019


Aanmelden