HeadsUp #5 ‘Design Thinking’

Als je innovatief bezig wil zijn, is Design Thinking een mooie nieuwe ontwikkelmethode die je daarbij kan helpen. De beste manier om erachter te komen hoe het werkt, is door het te gaan doen!

Wij nodigen je dan ook graag uit voor een interactieve HeadsUp op dinsdag 11 juni. Onder leiding van ‘Design Thinker’ Stefan Wobben ga je – na een korte introductie – in groepjes aan de slag met een nieuw ontwerp. Aan het eind van de sessie lever je daadwerkelijk een prototype op! Wat je precies gaat ontwerpen, hoor je op 11 juni.

Programma

  • 17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
  • 18.30 uur: Interactieve sessie ‘Design Thinking’ door Stefan Wobben
    Als je meedoet aan deze interactieve sessie over Design Thinking, ga je naar huis met basiskennis over een gave nieuwe ontwikkelmethode. Dit is direct toepasbaar en door er meer mee te gaan doen, kun je jouw profiel een ‘T-shaped’ boost geven, iets waar opdrachtgevers steeds vaker om vragen.
  • Stefan Wobben wil de wereld beter achterlaten dan hij is en helpt daarom mensen bij het ontwerpen van producten en diensten die ertoe doen. Mede door nieuwsgierig te zijn, heeft hij al vele ideeën omgezet in echte concepten en nieuwe bedrijven. Zo is Stefan onder andere medeoprichter van digital design bureau Concept7 waarmee hij werkte voor Booking.com, Philips en Bol.com, én het grootste verrassingsreisbureau van Nederland: SRPRS.ME.
  • 20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Gebruik jij onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan is deelname aan HeadsUp gratis!

Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Marieke Laagland of Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum11 juni 2019


Aanmelden