HeadsUp #5 ‘Houd werk en privé in balans’

Zelfstandig Professionals werken zich een slag in de rondte om een opdracht van begin tot eind succesvol te laten verlopen. Zij overschrijden daarbij vaak hun eigen grenzen. Bijvoorbeeld door continu kansen te zien en hoge eisen aan eigen werk te stellen, maar ook door het werken met veeleisende klanten en strakke deadlines. Niet vreemd dat de balans tussen werk en privé soms verstoord is.

Daarom dit keer een inspirerende HeadsUp over hoe jij zo effectief mogelijk om kunt gaan met de druk om te presteren én de juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Op dinsdag 11 september vertelt Alexandra Gerny op bevlogen wijze en met veel enthousiasme hoe jij hier persoonlijk mee om kunt gaan. Op een manier die boeit en blijft hangen, zonder te strooien met open deuren. Met als resultaat: meer rust, een betere werk-privé-balans en (nog) meer werkplezier.

Over de spreker

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, richtte Gerny in 2011 haar eigen bedrijf Gerny Coaching + Consulting op. Als zelfstandig coach en consultant werkt zij vooral met ambitieuze, hardwerkende en in de meeste gevallen Zelfstandig Professionals. Zij kent deze werk- en leefwereld erg goed, waardoor zij zich feilloos kan verplaatsen in veelvoorkomende situaties bij een verstoorde werk-privébalans.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma

  • 17.45: Inloop met drankjes en broodjes
  • 18.30: Inhoudelijke presentatie
  • 19.30: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum11 september 2018


Aanmelden