HeadsUp #6 ‘Lean workshop’

De Lean managementfilosofie heeft zijn meerwaarde inmiddels ruimschoots bewezen binnen het bedrijfsleven. Het is een manier van werken die jou in staat stelt organisaties te helpen bij het structureel toevoegen van waarde in alle processen en het terugdringen van verspilling. Met als doel om elke dag slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Maak kennis met de Lean workshop.

Omdat Opdrachtgevers steeds vaker vragen naar professionals die Lean beheersen, laten wij jou tijdens HeadsUp #6 kennismaken met deze methode. De trainers van 12Mprove nemen jou op dinsdag 9 oktober mee in de werk- en denkwijze en laten zien dat jij met laagdrempelige veranderingen ingrijpende verbeteringen tot stand kunt brengen. Na afloop van de Lean workshop heb jij een concreet beeld van de mogelijkheden van Lean, wat de voordelen zijn en hoe jij het in de praktijk kunt toepassen. De workshop is interactief met de juiste balans tussen denk, doen en fun en biedt voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over 12Mprove

De workshop wordt verzorgd door 12Mprove, een geaccrediteerd trainings- en adviesbureau met jarenlange ervaring in succesvolle Lean trainingen en verandertrajecten. De trainers handelen vanuit de kernwaarden inspiratie en resultaat én het motto om kennis te delen via praktische informatie. Zij brengen de nodige theorie op toepasselijke wijze over de bühne en laten het naadloos aansluiten op de eigen praktijk.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma

  • 17.45: Inloop met drankjes en broodjes
  • 18.30: Inhoudelijke presentatie
  • 20.00: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum9 oktober 2018


Aanmelden