HeadsUp #7 ‘Wanneer is verzekeren relevant?’

Als Zelfstandig Professional loop je dagelijks risico’s van persoonlijke of bedrijfsmatige aard. Je denkt wellicht dat jou niet snel iets overkomt, maar een fout maken is menselijk. Toch is alles verzekeren ook niet nodig. Daarom neemt ZP Zaken, aanbieder van diverse producten en diensten gericht op Zelfstandig Professionals, jou tijdens de 7e HeadsUp op dinsdag 12 november mee in de mogelijkheden van verzekeringen en pensioenen. Hoe ziet het verzekeringslandschap eruit en bovenal wanneer is verzekeren relevant? Daarnaast staan o.a. ONVZ, Zorg & Zekerheid, Centraal Beheer, BrightPensioen, Verzekeringen24, Movir en Hiscox voor jou klaar met raad en daad.

Kun jij in de wirwar van verschillende verzekeringen en aanbieders wel wat advies gebruiken? Of wil je zeker weten dat je voldoende voorbereid bent op de toekomst? Meld je dan snel aan!

Programma

  • 17.45 uur: Inloop met soep en broodjes
  • 18.30 uur: interactieve kennissessie over verzekeringsvormen
    Michel Verheij, commercieel directeur bij ZP Zaken, zorgt ervoor dat iedereen begrijpt wat het verzekeringenlandschap te bieden heeft, maar bovenal welke verzekeringen op jouw situatie van toepassing zijn. Dit licht hij toe aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden over o.a. cyber security, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en schade van algemene aard. Vanzelfsprekend allemaal toegespitst op jou als Zelfstandig Professional.
  • 19.15 uur: Informatiestands van o.a. ONVZ, Zorg & Zekerheid, Centraal Beheer, BrightPensioen en Hiscox
    Verschillende verzekeraars en pensioenaanbieders adviseren jou over de mogelijkheden voor ondernemers. Heb jij specifieke vragen? Leg deze voor en krijg direct een advies op maat.
  • 20.00 uur: Uitgebreide netwerkborrel

Praktische informatie

Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 Utrecht
Datum: Dinsdag 12 november
Tijd: 17.45 – 21.00 uur
Kosten: Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en het verzekeringslandschap voor ZP’ers, is deze editie van HeadsUp geheel kosteloos. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden als je gebruikmaakt van onze Basic, Premium of Excellent dienstverlening. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Over HeadsUp

Ben jij niet in de gelegenheid deze kennissessie bij te wonen? Houd onze evenementenagenda in de gaten om jezelf voor een volgende sessie aan te melden. Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessie hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun je netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum12 november 2019


Aanmelden