HeadsUp #7 ‘Meer succes met LinkedIn – social selling’

Nieuwe opdrachten worden door Zelfstandig Professionals steeds vaker verworven dankzij een goede online positionering. Maar hoe positioneer jij jezelf het beste op het hiervoor zeer geschikte platform LinkedIn? In een interactieve kennissessie gaat LinkedIn-expert Annelies van Toledo in op alle zakelijke mogelijkheden van dit sociale medium. Jij krijgt tips om jouw profiel 100% te optimaliseren én commerciële kansen maximaal te benutten. Tevens is fotografe Eline Nijburg aanwezig, waar jij direct gratis een professionele profielfoto kunt laten maken.

Wil jij:

  • Meer weten over ‘social selling‘ en hoe dit proces jou helpt om (meer) opdrachten te werven?
  • Jouw LinkedIn-profiel beter inzetten om de juiste Opdrachtgevers aan te trekken?
  • Jouw netwerk kwalitatief vergroten voor beter bereik op LinkedIn?

Ja? Kom dan zeker naar LinkedIn workshop. Middels praktijkvoorbeelden neemt Annelies jou aan de hand mee door alle geheimen van LinkedIn, zodat ook jij er meer succes uit weet te halen. Annelies is volledig gespecialiseerd in personal branding en social media en richt zich vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn. Daarnaast is zij bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen.

Om de avond compleet te maken is er ook een fotografe aanwezig die jou een nieuwe profielfoto geeft. Eline Nijburg heeft van haar grootste passie haar baan gemaakt en maakt nu veelzijdige foto’s. Zij focust zich vooral op spontane en lachende foto’s en wordt blij als zij een ander kan voorzien van een leuk, professionele en toegankelijke (profiel)foto.

HeadFirst Select
Jouw zichtbaarheid op LinkedIn is belangrijk, dat geldt ook voor jouw profiel in ons online platform HeadFirst Select. Zorg er daarom altijd voor dat deze up-to-date is, om kans te maken op nieuwe opdrachten. De relatiemanagers van HeadFirst staan voor jouw klaar om jou tips te geven voor het perfecte profiel en de opbouw van jouw cv.

Over HeadsUp
Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Programma
17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
18.30 uur: LinkedIn workshop van Annelies van Toledo
20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid en fotomogelijkheid

Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!
Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum13 november 2018


Aanmelden