HeadsUp #8 ‘Trends in 2020’

Het einde van 2019 nadert snel en dat betekent ook dat het tijd is voor de laatste HeadsUp van het jaar, traditiegetrouw dé Trendsessie in de Jaarbeurs Utrecht. Met recht is deze HeadsUp de drukstbezochte editie! Je krijgt een update over de ontwikkelingen van de Wet DBA van Boris Emmerig, als één van de best ingevoerde juristen op het gebied van Wet DBA volgt hij de ontwikkelingen op de voet, én de best beoordeelde spreker Wim Davidse klimt op het podium om te vertellen over de flexmarkt in de radicale jaren ’20. Verzeker jezelf van een plekje bij HeadsUp #8Trends in 2020‘ op dinsdag 10 december!

Verzeker jezelf van een plekje bij HeadsUp #8!

Programma

  • 17.45 uur: Inloop met soep en broodjes
  • 18.30 uur: Wet DBA update – Boris Emmerig (Advocaat en Belastingadviseur, Holla Advocaten)
    Dit jaar zijn wederom stappen gezet rondom de (vervanging van de) Wet DBA. Zo heeft de Belastingdienst vervolgonderzoek ingesteld naar mogelijk kwaadwillende bedrijven, zijn de vragen uit de webmodule getoetst bij opdrachtgevers en brancheorganisaties, is een internetconsultatie gestart voor de ‘Wet minimumbeloning zelfstandigen en zelfstandigenverklaring’ en werd aangekondigd dat de mogelijkheden tot handhaving gedurende het moratorium vanaf 1 januari 2020 worden aangescherpt. Boris Emmerig, Advocaat en Belastingadviseur bij Holla Advocaten, praat jou bij over deze ontwikkelingen. Er verschijnen regelmatig publicaties van zijn hand in de fiscale en juridische vakpers.
  • 19.15 uur: De flexmarkt in de radicale jaren ‘20 – Wim Davidse (Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine)
    Na ruim 6 jaren van mooie economische groei, lopen we in Nederland nu aan alle kanten tegen de grenzen van ons groeivermogen aan. En staan we aan de vooravond van de doorbraak van de 4e Industriële Revolutie. Wat moeten we gaan transformeren, om te beginnen in 2020? Wat ga je daar als Zelfstandig Professional volgend jaar al van merken? En wat kun je er aan – en vooral ook: mee – doen? Wim Davidse is bij uitstek de meest geschikte persoon om hier alles over te vertellen. Door de jaren heen heeft hij de status van ’toekomstverteller’ meer dan verdiend. Als spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, de inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex, brengt hij zijn inzichten en inspiratie enthousiast over de bühne.
  • 20.00 uur: Uitgebreide netwerkborrel

Praktische informatie

Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 Utrecht
Datum: Dinsdag 10 december
Tijd: 17.45 – 21.00 uur
Kosten: Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Over HeadsUp

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst de HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum10 december 2019


Aanmelden