HeadsUp #8 ‘Trends voor 2019’

Het einde van 2018 is in zicht. Dat moment grijpen wij aan om met elkaar vooruit te kijken naar 2019. Welke kansen biedt het nieuwe jaar voor jou als Zelfstandig Professional? Op dinsdag 11 december geven Team relations (HeadFirst), Wim Davidse (Flexmarkt) en Boris Emmerig (Holla Advocaten) jou het antwoord in de kennissessie ‘Trends in 2019’. Toost mee op de successen van 2018 en laat je informeren over de trends en ontwikkelingen in 2019. Wij nodigen jou graag uit!

Programma

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Ontwikkeling van de ZP-markt – Team relations (HeadFirst)
In HeadFirst Select hebben wij sinds 2012 een enorm rijke hoeveelheid data opgebouwd over opdrachten, professionals, contracten, uren en tarieven. Voor de eerste ZP Facts editie van 2019, de marktmonitor voor Zelfstandig Professionals, duiken wij volledig in deze informatie. Team relations HeadFirst geeft jou tijdens deze kennissessie een unieke sneak-peak in de onderzoeksresultaten.

19.00 uur: Wet DBA update – Boris Emmerig (Holla Advocaten)
Dit jaar zijn diverse stappen gezet rondom de (vervanging van de) Wet DBA. Zo handhaaft de Belastingdienst sinds 1 juli op schijnzelfstandigheid bij kwaadwillende opdrachtgevers. Maar wat is de actuele stand van zaken? Boris Emmerig, Advocaat en Belastingadviseur Holla Advocaten, praat jou bij. Hij is één van de best ingevoerde juristen op het gebied van de Wet DBA en volgt de ontwikkelingen dan ook op de voet. Er verschijnen regelmatig publicaties van zijn hand in de fiscale en juridische vakpers.

19.30 uur: De flexmarkt anno 2019 – Wim Davidse (Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine)
De invloed van de aangetrokken arbeidsmarkt en de opkomst van nieuwe technologieën op de flex-markt is in 2018 al goed merkbaar. Hoe ontwikkelt dit verder in 2019? En welke nieuwe belangrijke trends ga jij als Zelfstandig Professional volgend jaar tegenkomen? Wim Davidse is bij uitstek de meest geschikte persoon om hier alles over te vertellen. Door de jaren heen heeft hij de status van ’toekomstverteller’ meer dan verdiend.  Als spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, de inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex, brengt hij zijn inzichten en inspiratie enthousiast over de bühne.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Heb jij een Premium overeenkomst? Dan is deelname aan HeadsUp geheel gratis!
Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst kunnen eenmalig kosteloos deelnemen aan de kennissessie en worden daarmee vrijgesteld van het betalen van € 99,-. Ben jij nog niet geregistreerd? Registreer je dan gratis via onze website en meld je direct aan voor één van onze events!

Over HeadsUp
Elke tweede dinsdag van de maand organiseert HeadFirst in de Jaarbeurs Utrecht HeadsUp voor Zelfstandig Professionals. Met als doel te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum11 december 2018


Aanmelden