HeadsUp webinar ‘Agile & Scrum’

De behoefte van jouw opdrachtgever is continu in beweging. De wereld verandert snel en de uitdagingen waar we voor staan worden complexer. Daar moet je op inspelen. Alleen op die manier blijf je waarde leveren als zelfstandig professional. Maar wat heb je nodig om aan een continu bewegende vraag te voldoen?

Op dinsdag 11 mei om 15:00 uur vertelt Ingrid Manasse van Agile Scrum Group hoe het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk helpen om effectiever, efficiënter, en gemotiveerder tot resultaat te komen. Bobby Rijken en Mattijs van Kooten vullen haar aan over hoe dit zijn weg heeft gevonden binnen Achmea en delen ervaringen en resultaten. Meld je aan voor deze HeadsUp-editie, welke wij samen met onze opleidingspartner Maestro Academy organiseren. Heb je een Premium of Excellent profiel in Select? Dan kun jij de webinar gratis volgen én mag je een introducé aanmelden.

Slim samen werken
Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Scrum voor IT én non-IT omgevingen. Ingrid heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze kennissessie. Bovendien staart zij zich niet blind op theorie en kijkt ze hoe Agile kan werken bij jouw opdracht. Tijdens de webinar kom je meer te weten over:

  • Wat is Agile werken?
  • Hoe verhouden Scrum en Agile zich tot elkaar?
  • Het Scrum Raamwerk in vogelvlucht

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Kosten: Professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Voor professionals die gebruikmaken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 49,-. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

Start15.00 uur
Duur90 min.
Datum11 mei 2021


Aanmelden