HeadsUp webinar ‘Vrij ondernemen’

i.v.m. de landelijke persconferentie start de webinar op 19.30 uur

Met een beetje durf en lef kunnen we de wereld – ook jouw omgeving, bijvoorbeeld bij een opdrachtgever – vrijer organiseren. Benieuwd hoe je dit als zelfstandig professional aan kunt pakken? En hoe jij als individu invloed hebt op een (grote) organisatie en de manier van werken? Spreker Lennard Toma is een van de meest vooruitstrevende organisatiepsychologen van Nederland en het brein achter de vernieuwende en vrije organisatiecultuur van het spraakmakende bedrijf KeytoeHij ageert tegen ‘bedrijfje spelen’ en zet juist in op nieuwe manieren van organiseren, gebaseerd op autonomie, zelfsturing en vooral: loslaten.

Laat je inspireren door ‘omdenker pur sang Lennard Toma en meld je snel aan voor de webinar!

Over Lennard Toma
Wij kennen Lennard omdat hij via HeadFirst als teamcoach werd ingehuurd bij onze opdrachtgever Rabobank. Maar de rest van Nederland kent Lennard alorganisatiepsycholoog, maker van de podcast Hoe dan?!, spreker, auteur van het boek 99 Problems But The Boss Ain’t One en mede-eigenaar van KeytoeY (een spinoff van het anders georganiseerde bedrijf Keytoe). Lennard is een meester in het doorbreken van bestaande mindsets van mensen en organisaties. Hij deelt veel praktische kennis om een vrije organisatiecultuur te omarmen en te implementeren bij organisaties, met als missie om het bedrijf Keytoe meer de norm dan de uitzondering te maken. 

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden.

Kosten: Professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening kunnen aan de webinar deelnemen voor slechts 49,-.  Maak je gebruik van onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan kun je de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Eenmalig kunnen wij abonnees op de ZiPconomy nieuwsbrief aanbieden deze webinar gratis te volgen. Kies bij de vraag in het aanmeldformulier ‘Wat voor type overeenkomst heb jij met HeadFirst?’ voor de optie ‘Abonnee ZiPconomy nieuwsbrief’.

Praktische informatie

SprekerLennard Toma
Start19:30
Duur90 minuten
Datum13 oktober 2020


Aanmelden