HeadsUp webinar ‘BI & Datawarehousing’

Data, ook wel ‘het nieuwe goud’ genoemd, is dé basis voor groei en flexibiliteit van een operating- en businessmodel. Ben je benieuwd hoe jij met data toegevoegde waarde kunt leveren aan jouw opdrachtgever? Dan is deze webinar, in samenwerking met onze partner Maestro Academy, echt iets voor jou! Heb je een Premium of Excellent profiel in Select? Dan kun jij de webinar gratis volgen én mag je een introducé aanmelden.

Tijdens de HeadsUp ‘BI & Datawarehousing’ op dinsdag 9 maart om 15.00 uur neemt Abdulmohaimen Amer, expert in big data en AI, jou mee in de wereld van (big) data. Hij leert jou de kunst van het herkennen en ontsluiten van waardevolle data aan de hand van technieken als deep learning, artificial intelligence, machine learning en growth hacking. Maar let op, want data driven is nog niet hetzelfde als datacentrisch!

Big Data & Artificial Intelligence expert 

Ondanks zijn jonge leeftijd geldt Abdulmohaimen Amer in Nederland al als gerenommeerde data scientist, die regelmatig op diverse podia wordt gevraagd zijn visie te geven. Hij is directeur van IT-detacheringsbureau Ventus Data Professionals, co-founder van Saas company PushBird en als master trainer Big Data & Artificial Intelligence verbonden aan FutureXL .

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Kosten: Professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Voor professionals die gebruikmaken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 49,-. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

SprekerAbdulmohaimen Amer
Start15:00 uur
Duur90 min
Datum9 maart 2021


Aanmelden