HeadsUp webinar ‘Continual Learning & Career Road-Mapping’

Banen verdwijnen, processen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd en de levensduur van vaardigheden dalen hard. Des te belangrijker wordt het om mensen duurzaam inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. De beste bescherming daarbij is dat professionals hun kennis up-to-date houden en de juiste vaardigheden en skills hebben. Een verandering van baan- naar werkzekerheid.

Trendwatcher Mike Hendrickson kan je als geen ander voorbereiden op de toekomst. Hij is gepassioneerd over leren en het verbeteren van het leven van mensen over de hele wereld. Hij heeft zijn zinnen gezet op innovatie om leren leuk, boeiend, effectief en meeslepend te maken.  Meld je aan voor de inspirerende HeadsUp webinar ‘Continual Learning & Career Road-Mapping‘ op dinsdag 12 oktober om 15:00 uur.

Over de spreker
Mike Hendrickson is Vice President bij Skillsoft. Hij geeft leiding aan de Tech & Dev Product Portfolio om innovatieve, boeiende en bekroonde (Aspire) producten te bedenken, ontwerpen en bouwen voor professionals over de hele wereld.

Praktische informatie
De doelgroep van deze webinar is enerzijds zelfstandig professionals én anderszijds directeuren, accountmanagers en andere vertegenwoordigers van leveranciers van extern personeel (detacheerders, bemiddelaars e.d.).

Kosten: Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent service, kunnen de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Praktische informatie

Datum12 oktober 2021


Aanmelden