HeadsUp webinar ‘Continual Learning & Career Road-Mapping’

De versnelde modernisering van Tech-infrastructuur is volop aan de gang. Ben jij daar al klaar voor? Het is belangrijk dat je als professional opnieuw over je rol nadenkt en nieuwe vaardigheden ontwikkelt. In de komende HeadsUp maakt internationaal Tech-trendwatcher Mike Hendrickson je op inspirerende wijze duidelijk hoe je jezelf en jouw opdrachtgever klaar kunt maken voor een toekomst van exponentiële verandering. Luister en praat mee tijdens de webinar ‘Continual Learning & Career Road-Mapping‘ op dinsdag 12 oktober om 15:00 uur. Let op! De kennissessie in het Engels.

Soft skills: de power skills voor tech-professionals 
De Amerikaanse Mike Hendrickson is Vice President van Tech & Development bij Skillsoft. Hij geeft leiding aan de Tech & Dev Product Portfolio om innovatieve, boeiende en bekroonde (Aspire) producten te bedenken, ontwerpen en bouwen voor professionals over de hele wereld. Mike heeft zijn zinnen gezet op innovatie om leren leuk, boeiend, effectief en meeslepend te maken.

Praktische informatie
De doelgroep van deze webinar is enerzijds zelfstandig professionals én anderszijds directeuren, accountmanagers en andere vertegenwoordigers van leveranciers van extern personeel (detacheerders, bemiddelaars e.d.).

Kosten: Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent service, kunnen de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Praktische informatie

Datum12 oktober 2021


Aanmelden