HeadsUp webinar ‘Data science: the easy way’

Vrijwel elke organisatie onderkent het nut van datagedreven inzichten voor de bedrijfsstrategie. Als gevolg daarvan zijn opdrachtgevers naarstig op zoek naar Data Scientists. Het goede nieuws: Data Science kan ook door niet-Data Scientists in de praktijk worden toegepast. Geef gehoor aan deze schreeuw om hulp en leer aan de hand van de juiste tools hoe jij data kunt gebruiken, analyseren en er zinvolle inzichten uit kunt halen.

Dinsdag 10 november om 15.00 uur is het tijd voor een nieuwe HeadsUp webinar, welke wij in samenwerking met onze opleidingspartner Maestro Academy organiseren. In deze editie laat data & analytics expert Ferry Eijgel van Connected Data Academy je zien hoe je Data Science aanpakt bij jouw opdracht. Ongeacht het aantal databronnen die jij in je bezit hebt, legt hij uit hoe je het om kunt zetten in business value. Zelfstandig professional Sander Jennekens sluit de webinar af met zijn ervaringen en vertelt hoe hij Data Science toepast bij zijn opdrachtgever Liberty Global.

Kruip in de huid van een Data Scientist
In dit webinar word je aan de hand van overtuigende demo’s en best practices meegenomen in de wereld van Machine Learning, Data Mining, Artificial Intelligence (kortweg: Data Science). Aan het eind:

  • heb jij inzicht in de fundamentele rol van Data Science in het datalandschap;
  • herken jij de verschillen en overeenkomsten met Business Intelligence;
  • en ben jij bekend met de verschillende varianten van Data Science.
Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden.

Kosten: Professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening kunnen aan de webinar deelnemen voor slechts €49,-.  Maak je gebruik van onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan kun je de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

SprekerFerry Eijgel & Sander Jennekens
Start15.00 uur
Duur90 minuten
Datum10 november 2020


Aanmelden