HeadsUp webinar ‘Leiding geven op afstand’

Thuiswerken, het is al moeilijk genoeg. En van jou wordt ook nog verwacht dat je teamleden online of telefonisch begeleidt en aanstuurt. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat iedereen verbonden blijft en dat gezamenlijke doelen behaald worden? De meest gestelde vragen over leidinggeven op afstand gaan over het maken van echt contact, het zorgen voor onderlinge verbinding, het op peil houden van de productiviteit, efficiënt online vergaderen en het behouden van overzicht.

Tijdens deze HeadsUp-editie op dinsdag 13 april om 15:00 uur gaat Bart van Roosendaal, trainer bij IMK opleidingen, in op de extra uitdagingen van Leiding geven op afstand. Meld je aan voor dit webinar om deze uit de weg te ruimen. Met een Premium of Excellent profiel in Select kun jij de webinar gratis volgen én mag je een introducé aanmelden.

Remote of hybride werken een blijvertje
De Corona maatregelen dagen voortdurend uit tot bijstellen, veranderen en vernieuwen. En dat stelt totaal andere eisen aan jou als leidinggevende, teamleider, projectleider, coördinator of manager. De verwachting is dat remote of hybride werken ook na de coronacrisis de norm wordt. Bart vertelt in deze webinar hoe jij je daar goed op voor kunt bereiden. Hij is als trainer en coach actief op het gebied van leiderschap en teamsamenwerking. Daarnaast adviseert hij organisaties op deze terreinen. In het afgelopen jaar heeft Bart zich gespecialiseerd in het optimaliseren van online samenwerking.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Kosten: Professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Voor professionals die gebruikmaken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 49,-. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

Start15.00 uur
Duur90 min.
Datum13 april 2021


Aanmelden