HeadsUp webinar ‘Trends in 2021’

Wat een jaar was 2020. Nu jij als zelfstandig professional enigszins gewend bent aan de quarantainesituatie en het thuiswerken en ‘het nieuwe normaal’ de norm is, kunnen we vooruit kijken. Ondernemers met een gezonde onderneming zijn in het post COVID-19 tijdperk in staat om kansen te grijpen. Sector banker Han Mesters vertelt welke dat zijn en geeft een inkijkje in de flexibele arbeidsmarkt in 2021.

Jaarlijks sluiten we de HeadsUp-reeks in december af met een vooruitblik op het nieuwe jaar. Dit jaar – net als alle voorgaande edities – toch een beetje anders: een Trends-webinar. Zorg dat je erbij bent op dinsdag 8 december om 15.00 uur! Heb jij een Premium of Excellent profiel in HeadFirst Select, dan is inschrijven kosteloos en mag je zelfs een introducé aanmelden.

Visie op trends in de zakelijke dienstverlening
Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden.

Kosten: Professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening kunnen aan de webinar deelnemen voor slechts €49,-.  Maak je gebruik van onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan kun je de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent. Lees hier meer over onze aanvullende dienstverlening.

Praktische informatie

SprekerHan Mesters
Start15:00
Duur90 minuten
Datum8 december 2020


Aanmelden