HeadsUp webinar ‘Trends in 2022’

Het einde van 2021 nadert met een sneltreinvaart en dat betekent ook dat het tijd is voor de laatste webinar in de HeadsUp-reeks. Deze sluiten we traditiegetrouw af met een vooruitblik op het nieuwe jaar. Gaat de structurele schaarste impact hebben op de economische groei? Wat wordt het nieuwe normaal (in werk) nu corona aanhoudt? En met de klimaatcrisis die in belang toeneemt, was corona alleen een ‘generale repetitie’ als het gaat over beleidsmaatregelen die ons beperken in brede zin?

Sluit aan bij ‘Trends in 2022‘ op dinsdag 14 december om 15:00 uur voor een inkijkje in de flexibele arbeidsmarkt in 2022 van sector banker Han Mesters. Ben jij zelfstandig professional of (directeur, accountmanager of andere vertegenwoordiger van) leverancier van extern personeel. Meld je dan snel aan!

Visie op trends in de zakelijke dienstverlening
Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Praktische informatie

Neem gratis deel: Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals die gebruikmaken van onze Premium of Excellent service, kunnen de webinar kosteloos bijwonen. Daarnaast kun jij ook nog eens een introducé gratis aanmelden. Jouw profiel in Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Praktische informatie

Datum14 december 2021


Aanmelden