HeadsUp webinar ‘Winst door grip op jouw cijfers’

Met het einde van het jaar in zicht, is het al snel weer tijd voor het afsluiten van je zakelijke boekhouding voor de jaarlijkse belastingaangifte. Grip op je cijfers en altijd weten hoe je ervoor staat is 1-op-1 verbonden aan het ondernemerschap. Maak jij gebruik van alle belastingvoordelen óf laat je juist onnodig geld liggen? Ben jij klaar voor meer inzicht en slimme financiële keuzes? En wat kun je nog doen om het jaar fiscaal leuk af te sluiten? Schrijf je voor tal van tips & tricks van The Money Mate in voor de HeadsUp webinar ‘Winst door grip op jouw cijfers’ op dinsdag 9 november om 15:00 uur.

Zonder grip op je cijfers, geen grip op je droombusiness.
Marissa Bonants, registeraccountant en founder van de The Money Mate, is gek op cijfers. In haar loondienstjaren werkte zij voor grote namen zoals Manpower, AFC Ajax, Heineken & Vrumona, G-star en Yakult. Daarna maakte zij met The Money Mate de stap naar het ondernemerschap om ondernemers en bedrijven te helpen aan meer inzicht en bij het maken van slimme financiële keuzes. Want: zonder grip op je cijfers, geen grip op je droombusiness.

Neem gratis deel: Professionals met een Premium of Excellent profiel in Select kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Heb jij nog geen profiel in Select? Geen probleem. Wij maken dan vrijblijvend een Premium profiel voor je aan, hier zijn geen kosten aan verbonden. Lees hier meer over onze Professionals services.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Praktische informatie

Datum9 november 2021


Aanmelden