Introductieavond: Training ‘Acquisitie voor professionals’

Je krijgt maar een keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom is het van belang om goed voorbereid een (eerste) klant-acquisitiegesprek in te gaan. HeadFirst wil je daar graag bij ondersteunen in de vorm van een nieuwe training Acquisitie voor professionals, die per heden onderdeel is van onze Academy. Om kennis te maken met de training en de trainers organiseren wij op donderdag 10 december een gratis introductieavond. Tijdens deze avond krijg je een uitleg over het programma en kun je vragen stellen aan de trainers van Pawlik Nederland, de nieuwe partner van onze Academy.

“De eerste 30 seconden zijn bepalend voor de goede verloop van een selectiegesprek. Nog voordat jij iets hebt gezegd heeft een selecteur al een beeld van je gevormd.”

Herkenbaar?

  • Je bent een expert op jouw vakgebied, maar als het op het presenteren van jezelf aankomt, vind je dat er nog wel wat te leren valt;
  • Je wordt steevast tweede in klant-acquisitiegesprekken;
  • Je wilt meer grip op het resultaat van klant-acquisitiegesprekken.

De training Acquisitie voor professionals biedt uitkomst. Tijdens deze training leer je aan de hand van praktijkoefeningen en voorbeelden hoe je jouw persoonlijk commercieel succes kunt verbeteren. Je leert hoe je jezelf beter kunt verkopen. Je wordt getraind door ervaren trainers van Pawlik Nederland.

Programma

  • 18:00: Inloop met broodje en drankje
  • 18:30: Openingswoord
  • 18:45: Deel 1 Pawlik: “Leren door doen”
  • 20:00: Deel 2 Pawlik: “Het programma – Acquisitie voor professionals”
  • 20:30: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Loop tijdens de borrel langs bij één van de trainers van Pawlik voor persoonlijke tips over jouw acquisitie.

Premium? Meld kosteloos aan
Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze avond. Zij mogen tevens kosteloos een introducé meenemen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen €99,-.

Heb je vragen?
Neem contact op met Academy-consultant Lloyd Charité op lloyd.charite@headfirst.nl of 023-5685630.

Praktische informatie

Datum10 december 2015
LocatiePolarisavenue 33, Hoofddorp (kantoor HeadFirst


Aanmelden