Kennismakingsbijeenkomst Zelfstandig Professionals #10

Benieuwd wat HeadFirst voor jou als ondernemer kan betekenen? Kom dan op dinsdag 25 september naar onze kennismakingsbijeenkomst en maak kennis met onze relatiemanagers. Vanaf 15.15 uur ben jij van harte welkom op ons kantoor in Hoofddorp (Polarisavenue 33).

De bijeenkomst start met een presentatie, waarin jij alles te horen krijgt over de werkwijze van Headfirst, wat jij van een relatiemanager kan verwachten en hoe jij een goede aanbieding kunt doen. Daarnaast nemen zij jou mee in de omgeving van Headfirst Select, zodat jij succesvol opdrachten kunt vinden. Heb jij na afloop nog (specifieke) vragen? Stel deze tijdens de netwerkborrel gerust aan één van onze relatiemanagers. Of maak van de gelegenheid gebruik om collega ZP’ers te leren kennen en ervaringen te delen.

Kortom, een middag die jij niet mag missen! Stuur een e-mail naar relations@headfirst.nl om jezelf aan te melden. Ben jij niet in de gelegenheid deze kennismakingsbijeenkomst bij te wonen? Houd onze Events agenda in de gaten om je voor een volgende datum aan te kunnen melden. Wij organiseren om de drie weken een kennismakingsbijeenkomst.

Praktische informatie

Datum25 september 2018
LocatiePolarisavenue 33, 2132 JH Hoofddorp


Aanmelden