Online kennismakingsbijeenkomst Zelfstandig Professionals #8

Hoewel onze fysieke kennismakingsbijeenkomsten zijn afgelast, vinden we persoonlijk contact onverminderd belangrijk. Daarom zetten wij deze voort als interactieve webinars! Benieuwd wat HeadFirst voor jou als ondernemer kan betekenen? Meld je dan aan voor de editie van donderdag 28 mei en maak online kennis met onze relatiemanagers.

De webinar start om 10.00 uur met een presentatie, waarin jij alles te horen krijgt over de werkwijze van HeadFirst, wat jij van een relatiemanager kan verwachten en hoe jij een goede aanbieding kunt doen. Daarnaast nemen zij jou mee in de omgeving van HeadFirst Select, zodat jij succesvol opdrachten kunt vinden. Heb jij (specifieke) vragen? Stel deze via de chatfunctie aan onze relatiemanagers.

Kortom, een webinar die jij niet mag missen! Stuur een e-mail naar relations@headfirst.nl om jezelf aan te melden. Ben jij niet in de gelegenheid om bij deze (online) kennismakingsbijeenkomst aan te sluiten? Houd onze Events agenda in de gaten voor een volgende editie.

Praktische informatie

Tijd10.00 uur
Duur60 min.
KostenGratis
DoelgroepZelfstandig Professionals
Datum28 mei 2020


Aanmelden