Kennissessie: Continuous Delivery: hype or must?

Continuous Delivery is de stap ná Agile Softwareontwikkeling. Het belooft radicaal kortere doorlooptijden, betere software, naadloze integratie tussen development en operations, en dat tegen minder kosten. Too good to be true? Met sprekers vanuit de theorie en praktijk kijken we of deze belofte kan worden ingelost.

Na lange tijd webinars te hebben georganiseerd, kunnen we ook weer genieten van fysieke evenementen. Wij nodigen jou daarom van harte uit in ons prachtige theater (Taurusavenue 18, Hoofddorpvoor de kennissessie ‘Continuous Delivery: hype or must?, welke wij in samenwerking met Fortezza Groep organiseren. Wat is het, hoe verhoudt het zich met Agile en DevOps, en wat zijn de effecten op software-ontwikkeltrajecten? Je hoort het op donderdag 2 juni van Allard Baronner en Wijnand Top, inclusief ervaringen met (de implementatie van) Continuous Delivery. Doe actief mee door vragen te stellen en ga in gesprek met elkaar tijdens een afsluitende borrel.

Programma
  • 17.30 – 18.00 uur: Ontvangst met een hapje en drankje
  • 18.00 – 18.15 uur: Opening
  • 18.15 – 18.50 uur: Praktijkcase door Allard Baronner
    Allard is verantwoordelijk voor Continuous Delivery implementaties binnen Rijkswaterstaat. Daarnaast heeft hij vanuit de Erasmus Universiteit onderzoek gedaan naar het effect van Continuous Delivery op software-ontwikkeltrajecten.
  • 18.50 – 19.30 uur: Praktijkcase door Wijnand Top
    Wijnand is zelfstandig professional en helpt organisaties als ING en Rijkswaterstaat om de benodigde techniek voor Continuous Delivery te realiseren en teams hierop te onboarden. Daarnaast adviseert hij het management bij de implementatie binnen organisaties.
  • 19.30 uur: Afsluiting met borrel

Praktische informatie

Tijd17.30 - 21.00
Datum2 juni 2022
LocatieTaurusavenue 18, Hoofddorp


Aanmelden