Kennissessie ‘Privacy & Cyber Security voor Zelfstandig Professionals’ Groningen

Als Zelfstandig Professional neem je jouw laptop en mobiele telefoon overal mee naartoe. Je logt in op het wifi-netwerk van jouw Opdrachtgever of de plaatselijke lunchroom en gebruikt jouw privémail om klanten te benaderen. Daarnaast werk jij dagelijks met gegevens van Opdrachtgevers bij de uitvoering van jouw opdracht(en). Maar ben jij eigenlijk wel goed beschermd tegen cyberhackers? Ga jij 100% veilig om met data van jouw Opdrachtgevers? En weet jij al wat je vanaf 25 mei 2018, als de nieuwe Europese privacyregels (AVG) van kracht worden, nog mag met gegevens van (potentiële) klanten? HeadFirst organiseert een reeks kennissessies, waarbij deze onderwerpen centraal staan.

Privacy- en securitygoeroe DutchSec geeft je praktische tips om jouw online gegevens – en data van jouw opdrachtgevers – te beschermen. Een must hear voor jou als ZP’er in het huidige data-tijdperk. Daarnaast krijg je alle ins & outs over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die grote gevolgen heeft voor jou als ZP’er. We sluiten de avond af met een gezellige netwerkborrel.

UPDATE: Vanwege de recente voorgestelde wijzigingen van kabinet Rutte III voor de Wet DBA hebben we het programma van de kennissessies uitgebreid. We praten je graag bij over de laatste status.

Programma

  • 17.00: Inloop met drankjes en broodjes
  • 18.00: Openingswoord HeadFirst & Update Wet DBA
  • 18.30: Security & privacy workshop door Cyber Security expert DutchSec
  • 19.30: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locaties en data

  • Dinsdag 17 oktober: Groningen (Paviljoen Sterrebos)
  • Donderdag 19 oktober: Hoofddorp (Brasserie PUUR, tegenover kantoor HeadFirst) aanmelden
  • Dinsdag 24 oktober: Rotterdam (Arminius) aanmelden
  • Maandag 6 november: Apeldoorn (Cantharel) aanmelden
  • Donderdag 9 november: Eindhoven (Holiday Inn Eindhoven) aanmelden
  • Dinsdag 14 november: Utrecht (Jaarbeurs) aanmelden

Premium? Meld je kosteloos aan
Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen zich kosteloos aanmelden voor één van de kennissessies. Zij mogen tevens kosteloos een introducé meenemen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen €99,-. Ben je nog niet geregistreerd bij HeadFirst? Registreer je kosteloos met een Premium overeenkomst en meld je daarna kosteloos aan voor één van de kennissessies.

Heb je vragen? Neem contact op met Kyra Cordes of Marvin Kneppers via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum17 oktober 2017
LocatieHelperzoom 3b, 9722 BD Groningen (Paviljoen Sterrebos)


Aanmelden