Kennissessie Utrecht ‘Verwerf opdrachten met jouw LinkedIn-profiel’

Nieuwe opdrachten worden door Zelfstandig Professionals steeds vaker verworven dankzij een goede online positionering. Maar hoe positioneer je jezelf nou het beste op het hiervoor zeer geschikte platform LinkedIn? In een interactieve kennissessie gaat LinkedIn-expert Annelies van Toledo in op alle zakelijke mogelijkheden van dit sociale medium.

Krijg tips voor het inrichten van jouw profiel en vergroot hiermee de vindbaarheid voor potentiële opdrachtgevers. Als je wilt (geef dit aan bij jouw aanmelding), is er zelfs kans dat jouw profiel tijdens de sessie plenair besproken wordt. Tevens is deze avond een fotograaf aanwezig waar je direct kosteloos een professionele profielfoto kan laten maken.

Uiteraard zijn er een groot aantal interessante Zelfstandig Professionals én medewerkers van HeadFirst aanwezig om kennis te maken of bij te praten.

HeadFirst Select
Je zichtbaarheid op LinkedIn is belangrijk, maar ook jouw profiel in ons online platform HeadFirst Select moet altijd up-to-date zijn om kans te maken op opdrachten. De Relatiemanagers van HeadFirst staan met laptops klaar om je tips te geven voor het perfecte profiel en de opbouw van je cv.

Programma

  • 18:00: Inloop met broodje en drankje
  • 18:30: Presentatie door LinkedIn-expert Annelies van Toledo
  • 19:15: Pauze
  • 19:25: Hervatting presentatie Annelies van Toledo
  • 20:00: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Loop tijdens de borrel langs bij één van de Relatiemanagers van HeadFirst voor persoonlijke tips over jouw profiel in ons online platform HeadFirst Select.

Locaties en data

  • 5 november: Utrecht (Experience Center Dutch Network Group)
  • 18 november: Apeldoorn (Fletcher Hotel Apeldoorn)
  • 19 november: Hoofddorp (Kantoor HeadFirst)
  • 24 november: Eindhoven (Holiday Inn Eindhoven)

De kennissessie die op 10 november plaats zou vinden in Groningen is geannuleerd. We verwelkomen je graag op één van de andere locaties in het land.

Premium? Meld je kosteloos aan

Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen zich kosteloos aanmelden voor één van de kennissessies. Zij mogen tevens kosteloos een introducé meenemen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen €99,-.

Heb je vragen? Neem contact op met Kyra Leenders of Fieke van der Linden via events@headfirst.nl of bel 023-5685630.

Praktische informatie

Datum5 november 2015
LocatieMeerdere locaties


Aanmelden