Summer College Tour – editie Zwolle

Eindelijk laat COVID-19 het toe om onze Summer College Tour weer leven in te blazen. Met maar liefst drie edities wij naar jou toe deze zomer. HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren: zorg dat je erbij bent in Zwolle (13 september) of Eindhoven (26 september).

De markt voor flexibel personeel is binnen een half jaar veranderd van een vraag- naar aanbodmarkt. Leveranciers kunnen kiezen waar zij hun beste professionals inzetten. Dit maakt strategisch leveranciersmanagement relevanter dan ooit. Met de Summer College Tour reeks krijg je in één middag alle pro’s en con’s gepresenteerd, leer je meer over het leveranciersperspectief en krijg je onbetaalbare lessen van praktijksituaties bij jouw collega organisaties.

Onder het deskundig voorzitterschap van Joanne Littooij komen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie. A la College Tour bevraagd en confronteert iedereen elkaar eerlijk en direct.

Kosten: Gratis
Doelgroep: HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren

Programma

 • 13.00 – 13.30 uur: Inloop
 • 13.30 – 13.45 uur: Opening
 • 13.45 – 14.30 uur: Ron Bosma (TalentIn)
  Keynote speaker in deze editie van de Summer College Tour is Ron Bosma van TalentIn. De schaarste in de markt baart inmiddels ook de leveranciers zorgen: wervingskosten nemen toe en de druk op leveren wordt steeds harder gevoeld. Dit dwingt leveranciers tot het maken van keuzes in wie ze willen bedienen.
 • 14.30 – 15.00 uur: Denise Wit (YoungCapital)
  Vanuit de vernieuwende uitzender YoungCapital licht Rob Groot de ervaringen toe en behandelt de samenwerking tussen een uitzender en Managed Service Provider (MSP).
 • 15.00 – 15.30 uur: Pauze
 • 15.30 – 15.55 uur: Optimale relatie met leveranciers met behulp van een VMS
  Een supporting presentatie is er van Netive VMS specialist en oprichter Chris Neddermeijer. Hij laat zien hoe automatisering kan helpen bij een optimale relatie met leveranciers.
 • 15.55 – 16.40 uur: Strategisch leveranciersbeheer in de praktijk
  Special guest: Maurice Cloosterman (Alliander). Met ruim 1.200 flexibele arbeidskrachten en de uitdaging van de energietransitie is behoud van toegang tot talent cruciaal.
 • 16.40 – 17.00 uur: Afsluiting
  Tot slot sluit Joanne Littooij samen met Paul Oldenburg, mede-auteur van het boek Professioneel Inhuren van Externe Arbeid, de middag samen en sluiten het af met de best practices.
 • 17.00 – 18.00 uur: Borrel

 

Praktische informatie

Tijd13.00 tot 18.00
KostenGratis
Datum13 september 2022
Locatiede agnietenberg, Zwolle


Aanmelden