Webinar ‘Als ZP’er in de coronacrisis’

Het is een drukte van jewelste in politiek Den Haag: om het coronavirus in te dammen én de gevolgen van de bijbehorende crisis het hoofd te bieden. Hans Biesheuvel, voorman van ONL voor Ondernemers, zit midden in het epicentrum. Hij neemt jou in een webinar van 45 minuten mee in alles wat jij als Zelfstandig Professional moet weten over de coronacrisis en het reilen en zeilen in Den Haag. Maar het is ook dé kans jouw visie te delen met de beleidsmakers van Nederland! Neem deel aan de interactieve webinar op woensdag 22 april om 15.00 uur.

Wat krijg je?

  • Antwoord op vragen als: welke overheidsregelingen zijn er voor zelfstandigen? Wat gebeurt er ‘as we speak’ op de Haagse burelen om ondernemers in Nederland te helpen, nu en in de nabije toekomst? Welke gevolgen heeft de coronacrisis voor de vervanging van de Wet DBA, die op de rol staat?
  • De kans om jouw mening te delen met de politiek rondom vraagstukken als: welke ondersteuning verwacht jij vanuit de overheid? Hoe starten we de Nederlandse economie zo dadelijk weer op? Hoe zie jij de toekomst van Zelfstandig Professionals op de flexibele arbeidsmarkt?

Praktische informatie

Datum: Woensdag 22 april
Start: 15.00 uur
Duur: 45 min.

Dinsdag 21 april 19:00 deelt het kabinet de corona-maatregelen in Nederland voor de weken na 28 april. In dit webinar, bewust gepland op 22 april, spelen we direct in op de meest actuele vooruitzichten en maatregelen.

Over Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel (1965) is oprichter van ONL voor Ondernemers, de ondernemersorganisatie van Nederland en samenwerkingspartner van HeadFirst. Je kent hem van zijn columns en mediaoptredens in alle kranten, televisie- en radiostations, waarin hij strijdt voor een goed ondernemersklimaat in Nederland. Als rasondernemer heeft hij decennialang verschillende bedrijven opgezet en geleid. In 2011 werd hij voorzitter van MKB Nederland, waarna hij in 2013 zijn eigen ondernemersvereniging oprichtte. Hans is geen politiek gemasseerde man, maar direct en niet altijd diplomatiek. Verfrissend in de Haagse lobbywereld.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Tijd15:00 - 15:45
Datum22 april 2020


Aanmelden