Webinar HeadsUp ‘Cyber security’

De coronacrisis zorgt dat we massaal op afstand werken. Dat maakt ons kwetsbaar voor hackers. Welke systemen zijn gevoelig? Hoe beïnvloedbaar is de mens? En wist je dat een social engineer door de mens te ‘hacken’ wellicht nog meer kwaad kan doen dan een technisch hacker? Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Hoe cyber secure ben jij? In deze webinar-editie van HeadsUp, die wij in samenwerking met onze opleidingspartner Maestro Academy organiseren, laat Jochen den Ouden van Security Academy je op een eenvoudige manier kennismaken met het werkveld van een hacker. Meld je aan voor deze kennissessie op dinsdag 9 juni om 15.00 en krijg tips over hoe je als ZP’er minder kwetsbaar bent en blijft. Deelname is kosteloos voor professionals met een Premium of Excellent profiel in HeadFirst Select.

Kruip in de huid van een hacker

Als Zelfstandig Professional werk jij dagelijks met gegevens van Opdrachtgevers bij de uitvoering van jouw opdracht(en). Maar ben jij wel goed beschermd tegen cyberhackers? Ga jij 100% veilig om met data van jouw Opdrachtgevers? In deze webinar word je – door een docent Ethical Hacking bij de Security Academy – wegwijs gemaakt in de basisstappen van veel voorkomende aanvalstechnieken. Het in 2007 opgerichte opleidingsinstituut richt zich specifiek op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisismanagement.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Start15.00 uur
Duur90 minuten
Datum9 juni 2020


Aanmelden