HeadsUp webinar ‘Digital leadership’

Digitale transformatie binnen organisaties vraagt om visie, groei en leiderschap. Initiatief nemen en impact maken. Heb jij als zp’er te maken met digitale transformatie binnen jouw opdrachtgever? Ben je benieuwd hoe jij digital toegevoegde waarde kunt leveren aan jouw opdrachtgever? Dan is deze webinar, in samenwerking met onze partner Maestro Academy, echt iets voor jou!

Tijdens de webinar digitale transformatie op dinsdag 8 september om 19.00 laten we je nieuwe invalshoeken ontdekken en helpen je op weg een echte Digital leader te worden. Heb je een Premium of Excellent profiel in HeadFirst Select? Dan kan jij de webinar gratis volgen.

Op reis in digitale transformatie 4.0
Tijdens de HeadsUp ‘Digital leadership’ neemt Ken van Ierlant, CEO van FutureXL, je mee op reis in digitale transformatie 4.0. Ken is thought leader in digitale transformatie en weet als geen ander mensen aan het denken te zetten over digitalisering, business- en operatingmodellen. Onderwerpen waar hij uitgebreid op in gaat, zijn:

  • Waarom is het zo belangrijk te werken vanuit een datacentrisch platform?
  • Hoe maak je gebruik van artificial intelligence, machine learning, deep learning, growth hacking en big data, maar belangrijker:
  • Hoe creëer je waarde met deze emerging technologies.

Over HeadsUp
Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

SprekerKen van Iertlant (FutureXL)
Start19:00
Duur90 minuten
Datum8 september 2020


Aanmelden