Webinar HeadsUp ‘Robotic Process Automation’

RPA kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit en snellere verwerking van gegevens. De hoogste tijd dus dat ook jij als Zelfstandig Professional nadenkt over hoe dat jou kan helpen bij de uitvoering van opdrachten. Wat voegt RPA toe aan de behoefte van organisaties om hun operatie effectiever te maken? Is RPA dé oplossing of één van de mogelijke oplossingen?

In deze webinar-editie van HeadsUp, welke wij in samenwerking met onze opleidingspartner Maestro Academy organiseren, geven wij het woord aan Roel Hoeks van Roborana Nederland voor een visie op deze vragen. Jeroen van Genuchten vult hem aan over hoe robotisering wordt toegepast binnen ING en deelt hij de ervaringen en resultaten. Meld je snel aan voor deze inspirerende kennissessie op dinsdag 12 mei om 15.00 uur. Deelname is gratis, ongeacht of je een Basic, Premium of Excellent profiel hebt in HeadFirst Select.

Mogelijkheden van software robots

In deze webinar neemt Roborana Nederland je mee in de wereld van robotisering. De organisatie helpt bij het transformeren van data intensieve bedrijfsprocessen, het reduceren van handmatig werk en fouten, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de customer experience. Dit doen ze door het combineren van Robotic Process Automation (RPA) en Cognitive solutions zoals Optical Character Recognition (OCR), Natural Language Processing (NLP), Machine Learning (ML) om resultaten te bereiken die impact hebben op manier van werken.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 12 mei
Start: 15.00 uur
Duur: 90 min.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum12 mei 2020


Aanmelden