Webinar HeadsUp ‘Meer succes met LinkedIn’

Hoewel onze fysieke HeadsUp kennissessies zijn afgelast, vinden we kennisdeling onverminderd belangrijk. Daarom bieden wij de editie ‘Meer succes met LinkedIn’ aan als interactieve webinar!

Wil jij jouw LinkedIn-netwerk inzetten om de juiste mensen (online) te ontmoeten en hen kennis te laten maken met jouw expertise? Wil jij bouwen aan een sterke relatie om jou uiteindelijk te helpen (nieuwe) opdrachten te werven? Neem dan op dinsdag 14 april om 15.00 uur deel aan deze interactieve webinar. LinkedIn-expert Annelies van Toledo stoomt jou in 90 min klaar voor optimaal gebruik van dit zeer geschikte platform.

Zakelijke mogelijkheden LinkedIn

Annelies geeft in deze webinar tips om jouw LinkedIn-profiel 100% te optimaliseren én commerciële kansen maximaal te benutten. Middels praktijkvoorbeelden neemt zij jou aan de hand mee door alle geheimen van het platform. Annelies is gespecialiseerd in personal branding en social media en richt zich vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn. Meld je zeker aan als jij:

  • meer wil weten over ‘social selling‘ en hoe dit proces jou helpt om (meer) opdrachten te werven;
  • jouw LinkedIn-profiel beter wil inzetten om de juiste Opdrachtgevers aan te trekken;
  • jouw netwerk kwalitatief wil vergroten voor beter bereik op LinkedIn.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 14 april
Start: 15.00 uur
Duur: 90 min.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum14 april 2020


Aanmelden