Webinar ‘Overbruggen van de coronacrisis’ – Inhuuradvies voor Opdrachtgevers

De coronacrisis raakt ondernemingen van elke omvang: multinationals, mkb’ers en zzp’ers. Een crisis van deze tijdelijke aard is nieuw voor Nederland. Uitgaande van het scenario dat veel economen verwachten, trekt de economie weer aan zodra de freeze-maatregelen van de overheid worden opgeheven. De vraag waar veel organisaties nu voor staan: hoe overbrug ik die tussenliggende periode en hoe vul ik dit in met mijn flexibele schil?

In de webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ gaat Paul Oldenburg, samen met Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy), in op dit vraagstuk. Op maandag 6 april vond de eerste in rij plaats en bevatte tips & tricks over hoe Opdrachtgevers tot een inhuurstrategie kunnen komen ten tijde van deze bijzondere periode. De tweede webinar staat gepland op donderdag 16 april om 15.00 uur en word je in 30 minuten bijgepraat over COVID-19 ontwikkelingen bij o.a. Opdrachtgevers, politiek en brancheorganisaties. Uiteraard is er ook weer ruimte voor het stellen van vragen. Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct jouw plek!

Wij ontmoeten je graag bij ons webinar op 16 april. Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Tijd15:00 uur
Duur30 minuten
KostenGratis
DoelgroepHR-verantwoordelijken, Inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren
Datum6 april 2020


Aanmelden