Webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ – editie 3

De coronacrisis raakt ondernemingen van elke omvang: multinationals, mkb’ers en zzp’ers. Een crisis van deze tijdelijke aard is nieuw voor Nederland. Uitgaande van het scenario dat veel economen verwachten, trekt de economie weer aan zodra de freeze-maatregelen van de overheid worden opgeheven. De vraag waar veel organisaties nu voor staan: hoe overbrug ik die tussenliggende periode en hoe vul ik dit in met mijn flexibele schil? In de webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ gaat Paul Oldenburg van HeadFirst Group, samen met Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy), in op dit vraagstuk.

Dinsdag 21 april om 19:00 uur deelde het kabinet de corona-maatregelen in Nederland voor de weken na 28 april. In dit webinar – op donderdag 23 april om 15.00 uur – spelen we direct in op de meest actuele vooruitzichten en kansen. We doen dit aan de hand van data over arbeidsmarktontwikkelingen. We geven inzicht in onze eigen rijke dataset, gebaseerd op  inhuur van ruim tweehonderd opdrachtgevers. Daarnaast hebben we gastspreker Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group, specialist in arbeidsmarktdata, gevraagd inzicht te geven in de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt, trends, ontwikkelingen en kansen. Uiteraard is er ook weer ruimte voor het stellen van vragen. Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct jouw plek!

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Eerdere edities
Begin deze maand vond de eerste in rij plaats en bevatte tips & tricks over hoe Opdrachtgevers tot een inhuurstrategie kunnen komen ten tijde van deze bijzondere periode. In de tweede webinar gingen we dieper in op praktijkontwikkelingen bij Opdrachtgevers, politiek en brancheorganisaties.

Praktische informatie

Tijd15.00 uur
Duur30 minuten
KostenGratis
DoelgroepHR-verantwoordelijken, Inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren
Datum23 april 2020


Aanmelden