Webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ – editie 5

In alweer de vijfde editie van de webinarreeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ praten Paul Oldenburg, Geert-Jan Waasdorp en Hugo-Jan Ruts jou bij over de actuele stand van zaken in de arbeids- en inhuurmarkt. Zij zijn weer de cijfers en ontwikkelingen van de afgelopen weken in gedoken om een goed beeld te schetsen van de huidige stand op de markt, hun verwachtingen uit te spreken voor de komende weken en handvatten te geven voor een goede arbeidsmarkt- en inhuurstrategie.

De webinar vindt plaats op donderdag 4 juni om 15.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Ben jij HR-verantwoordelijke, inkoper, manager of directeur van een opdrachtgever en huur jij externe professionals in? Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct jouw plek!

Heb je vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Coronacrises webinar

Eerdere edities
Begin april vond de eerste webinar plaats,die tips & tricks bevatte over hoe Opdrachtgevers tot een inhuurstrategie kunnen komen ten tijde van deze bijzondere periode. In de tweede webinar gingen we dieper in op praktijkontwikkelingen bij Opdrachtgevers, politiek en brancheorganisaties. Vervolgens gaven we in de derde en vierde editie inzicht in onze eigen rijke dataset, gebaseerd op inhuur van ruim tweehonderd opdrachtgevers. Daarnaast sloot gastspreker Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group), specialist in arbeidsmarktdata, aan voor een actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt: trends, ontwikkelingen en kansen.

Praktische informatie

Tijd15.00
Duur30 minuten
KostenGeen
DoelgroepHR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die extern personeel inhuren
Datum4 juni 2020


Aanmelden